دسته : تحقیق
فرمت فایل : word
حجم فایل : 37 KB
تعداد صفحات : 52
بازدیدها : 163
برچسبها : سیستم کانبان تولید بموقع JIT
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلمعرفی مقاله تحقیقاتی بررسی سیستم کانبان
بخشهایی از متن تحقیق
تمرکز این تحقیق بر پیاده سازی سیستم تولید بموقع در کف کارگاه است. تکنیک هایی که در این سطح مورد استفاده قرار می گیرند. به واسطه توجه فزاینده به تکنیک های تولید ژاپنی، به خوبی مستند گردیده و نحوه کار آنها مشخص است. سیستمی که تحویل بموقع را در سطح کف کارگاه اجرا می کند. به عنوان سیستم کانبان شناخته شده و کارتهای مورد استفاده در آن، کارت های کانبان نامیده می شوند. بنابراین به منظور ایجاد تمایز هرجا منظور سیستم مذکور بود از سیستم کانبان و هر جا منظور کارت های آن بود از عبارت کارت کانبان استفاده می شود. بحث در این تحقیق بر روی پیاده سازی JIT در کف کارگاه متمرکز بوده و به نحوه اجرای سیستم JIT در مورد تامین کنندگان خارجی نمی پردازد.
پیش از تحلیل نحوه عملکرد کارت های کانبان، تفاوت میان سیستم های فشاری و کششی در کنترل تولید مورد بحث قرارگرفته و به دنبال آن سیستم تولید تکراری که کارتهای کانبان در ان به موثرترین شکل عمل می کنند، بررسی می گردد.
سیستم کانبان در کارخانجات خودروسازی تویوتا در ژاپن، به عنوان برنامه ای برای هموار سازی جریان محصولات در طول فرآیند تولید توسعه پیدا کرد. هدف آن بهبود بهره وری سیستم و ایجاد اطمینان از درگیر شدن کارگر، و مشارکت وی در دستیابی به این بهره وری بالا می باشد. این مهم با به کارگیری ابزارهای دیداری برای مشاهده جریان محصولات در طول سیستم تولیدی، و نیز مشاهده سطوح موجودی امکان پذیر می گردید. طی گذر زمان، سیستم کانبان به عنوان ابزاری برای کنترل فعالیت تولید به منظور دستیابی به اهداف JIT و مدیریت عملیات تولید به موقع، توسعه بیشتری یافت. سیستم کانبان همچنین به عنوان یک سیستم اطلاعاتی عمل کرده و به کنترل مقادیر تولیدی در کلیه مراحل فرآیند ساخت و مونتاژ کمک می نماید.
در قسمت قبل سیستم کانبان به عنوان یک سیستم کششی تشریح گردد حال با ارائه مثالی از یک سیستم ساخت و مونتاژ ساده و نمایش جریان کارتهای کانبان در آن، چگونگی کارکرد سیستم را بررسی می نماییم. مثال حاضر بر دو محصول با نام های صندلی A و صندلی B که در فصل های پیشین در تشریح منطق MRP به کار گرفته شدند، مبتنی می باشند. ...
همانطور که در بالا اشاره شد، قواعد دقیق و سختگیرانه ای باید به اجرا درآیند تا سیستم کانبان به طور کارا و اثربخش عمل نماید. همراه با این قواعد، یکسری فرضیات اساسی درباره طبیعت سیستم تولیدی که سیستم کانبان در آن کار می کند نیز وجود دارد. در این قسمت نگاهی دوباره به این فرضیات خواهیم داشت.
از آنجا که هر برنامه زمانبندی روزانه برای مونتاژ باید با سایر زمانبندی های روزانه هماهنگ باشد، تثبیت سربرنامه تولید برای یک دوره زمانی ثابت (در صورت امکان حداقل یک ماه) مسأله ای اساسی است. همچنین زمانبندی مونتاژ نهایی باید کاملا یکنواخت و پایدار باشد. هر تغییر کوچک می تواند اثری موجدار در طول سیستم تولیدی داشته و ایستگاه های کاری را ناچار به نگهداری انباشته موجودی بیشتری نماید. آنچه که در نهایت لازم است، تطابق سیستم تولیدی تا حد امکان با سیستم تولید تکراری است.
خرید و دانلود آنی فایل