دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 102 KB
تعداد صفحات : 30
بازدیدها : 415
برچسبها : تخصیص منابع آموزش و پرورش کشورهای در حال توسعه
مبلغ : 4000 تومان
خرید این فایلمعرفی تحقیق تخصیص بهینه منابع در آموزش و پرورش کشورهای در حال توسعه
چکیده :
آموزش و پرورش برای دستیابی به هدف نهایی اش که همان احیای مدرسه زندگی است، طرحی را به دولت ارائه کرده که در حال بررسی است.
در توضیح باید افزود: فردی که از مدرسه زندگی خارج می شود طبق برنامه ریزی هایی که باید صورت بگیرد فردی توانا از لحاظ علمی و حرفه ای، امیدوار و توانمند در زندگی، خلاق، متدین و کارآفرین و در نهایت شهروند نمونه خواهد شد.
دو راهکار عمده برای این منظور در نظر گرفته شده نخست مناسب سازی و بهینه سازی فضاهای آموزشی که در آن به دنبال بسط و گسترش امکانات و فضای آموزشی، به روز کردن آنها و نیز حفظ و مقاوم سازی امکاناتی هستیم که در اختیار هست در مرحله بعد که از اهمیت ویژه ای برخوردار است، باید سعی خواهیم کرد تا به عوامل تشکیل دهنده نظام آموزشی که همان فرهنگیان و معلمان هستند پرداخته شود.
آموزش عالی در ایران با تأخیر و سراسیمگی شکل گرفت و به سبب ماهیت تقلیدی آن به صورت اشاعه مدرنیته غربی در منطقه و از جمله کشورها، عرضه و تقاضای آن در متن جامعه اقتصادی، مدنی و فرهنگی مستقل از دولت کمتر جریان داشت و برنامه های نوسازی و توسعه این بخش همواره در معرض اخلال و باعث عدم تعادل بوده است.
اگر چه در دهه های 40 و 50 نوعی مهندسی اجتماعی و برنامه ریزی و مدیریت علمی به بهبود کارکردهای نظام عرضه از جمله افزایش سهم زنان، افزایش سهم شهرهای دیگر، افزایش سهم گروه های فنی و مهندسی و علوم پایه و نیز تحصیلات تکمیلی در کل مقاطع منجر شد و به نوعی رشد کیفی داشت ولی به دلیل تأخیری بودن این مهندسی از یک سو و عیوب ساختاری از سوی دیگر، همواره سپاهی عظیم از متقاضیان وجود داشته است که در بهترین وضعیت فقط 8/16 درصد آنان پذیرفته می شوند. پس از انقلاب اسلامی نوعی نامهندسی اجتماعی و تمرکز شدید بر ساختار علوم و فن آوری کشور حاکم شد و نهاد های موازی خارج از متن صنفی و تخصصی و علمی دانشگاه پدید آمد. در همین دوره به سبب متوقف شدن سیاست های کنترل جمعیت و رشد شهرنشینی و سیاست های عدالت توزیعی، تقاضای اجتماعی آموزش عالی شیوعی توده وار پیدا کرد و چون همزمان با آن ظرفیت های عرضه به شدت کاهش یافت، تعامل عرضه با روند های طبیعی تقاضای اجتماعی برهم خورد. این عدم توازن نه تنها در سطح کل عرضه و تقاضای اجتماعی بلکه در توزیع تقاضای اجتماعی آموزش عالی در سطح کشور نیز روی داد.
فهرست مطالب تحقیق
چکیده
مقدمه
پیشینه
بخش اول: مشکلات کیفی و کمی آموزش و پرورش ایران در قرن 21
بودجه آموزش و پرورش ایران
کلاسهای مخروبه و آمو زشگاه ها و فاصله50/ تا حد مطلوب
محرومیت از تحصیل ترک تحصیل و میزان مردودی
وضعیت نیروی انسانی در مدارس
وضعیت تغذیه دانش آموزان
بخش دوم: نیازها ،چالشها وفرصتها
شرایط ورویکرد های متفاوت
چالش ها و فر صت های تقاضای اجتماعی آموزش عالی در ایران
نتیجه
خرید و دانلود آنی فایل